Palu Dak en Gevelservice - logo

Dakdekkersbedrijf Ede

Palu dak en gevelservice dakdekkersbedrijf Ede

Palu dak en gevelservice is een dakdekkersbedrijf in Ede dat u zo goed mogelijk van dienst wil zijn. We stellen de kwaliteit van onze diensten dan ook voorop, en doen er alles aan om aan uw wensen te vervullen. Wilt ook u gebruik maken van onze diensten? Neem dan gerust contact op met Palu dak en gevelservice op u kunt ons telefonisch bereiken op het nummer (085) 060 34 80 of het contact formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Diensten van uw dakdekkersbedrijf in Ede

Ons bedrijf staat bekend om kwalitatieve dienstverlening. Wij van Palu dak en gevelservice vinden persoonlijk contact erg prettig en doen er altijd alles aan om de wens van de klant te vervullen. U kunt daarnaast altijd bij ons terecht voor alle vragen en advies. Palu dak en gevelservice dakdekkersbedrijf Ede kan u helpen bij iedere wens als het gaat om het aanbrengen van bitumen dakbedekking, dakpannen, dakgoten en loodwerkzaamheden. Daarnaast helpen wij u graag wanneer u last heeft van lekkages. De noodservice van ons dakdekkersbedrijf Ede staat 24/7 voor u klaar om de oorzaak van uw lekkage zo snel mogelijk te achterhalen en te verhelpen.

Wat klanten over ons zeggen

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
De waarden van Palu Dak en Gevelservice

Palu Dak en Gevelservice staat bekend om haar sterke waarden en toewijding aan klanttevredenheid. Bij Palu Dak en Gevelservice staat de klant centraal en wordt er altijd gestreefd naar het leveren van de hoogste kwaliteit service en producten. Het bedrijf gelooft in eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid en deze waarden vormen dan ook de basis van het bedrijf. Bovendien hecht Palu Dak en Gevelservice veel waarde aan duurzaamheid en het milieu en wordt er altijd gezocht naar manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Door deze sterke waarden en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, heeft Palu Dak en Gevelservice een trouwe klantenkring opgebouwd en blijft het bedrijf groeien.

 

Visie

Onze visie bij Palu Dak en Gevelservice is om de toonaangevende aanbieder te zijn van hoogwaardige dak- en gevelonderhoudsdiensten in heel het land. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen en een uitstekende service, met behulp van de nieuwste en meest innovatieve technieken. Door ons te concentreren op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, willen we een vertrouwde partner zijn voor al uw dak- en gevelbehoeften, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw pand in goede handen is.

Missie

Onze missie bij Palu Dak en Gevelservice is om hoogwaardige en betrouwbare dak- en gevelonderhoudsdiensten aan te bieden aan onze klanten in heel het land. We zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen en een uitstekende service door middel van innovatieve technieken en gekwalificeerde professionals. We streven naar duurzaamheid en milieu vriendelijke praktijken in al onze activiteiten, en we zijn er trots op om een betrouwbare partner te zijn voor al uw dak- en gevelbehoeften.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603480.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.