Palu Dak en Gevelservice - logo

Dakgoot Ede

Dakgoot Ede reinigen

Bij Palu dak en gevelservice in Ede kunt u terecht voor het laten reinigen van uw dakgoot. Onze specialisten weten precies hoe belangrijk het is om uw dakgoten regelmatig te laten reinigen. Door gebrek aan onderhoud kan de dakgoot namelijk overvol raken, met als gevolg natte muren, verstoppingen en lekkages. Door uw dakgoot regelmatig te laten schoonmaken, voorkomt u deze problemen en zorgt u voor een langere levensduur van uw dakgoot.

Onze dakgootreiniging in Ede is gericht op het verwijderen van bladeren, takken, mos en ander vuil dat zich in uw dakgoten heeft opgehoopt. Wij werken met vaste prijzen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kunt u ons altijd erop vertrouwen dat wij  zorgvuldig te werk gaan en uw dakgoot professioneel reinigen.

Voorkom problemen en laat uw dakgoten Ede tijdig reinigen door Palu dak en gevelservice in Ede. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar onze uitstekende aanpak en professionele service.

Dakgoot Ede
Dakgoot reiniging in Ede verzekert u van onderstaande voordelen:

Dakgoot reparaties Ede

Het is heel belangrijk om uw dakgoten in Ede optijf te laten repareren om te voorkomen dat u later te maken krijgt met waterschade aan uw woning. Bij Palu dak en gevelservice in Ede zijn wij de specialist in het repareren van zowel kunststof als zinken dakgoten. Wij begrijpen dat u snel geholpen wilt worden bij dakgoot reparaties in Ede. Daarom bieden wij een snelle en goede service. Wacht dus niet te lang met het repareren van uw dakgoten in Ede en neem contact met ons op. Onze dakgoot specialisten komen zo snel mogelijk bij u langs in Ede en omstreken om bij u een dakgoot reparatie uit te voeren tegen een vaste prijs. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Palu dak en gevelservice in Ede voor de beste dakgoot reparatieservice.

Dakgoot repareren in Ede verzekert u van onderstaande voordelen:
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603480.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.