Palu Dak en Gevelservice - logo

Daklekkage Ede

Daklekkage Ede

Een daklekkage in Ede is enorm vervelend en moet snel gerepareerd worden. Een dakdekker van Palu dak en gevelservice maakt direct een afspraak met u in om de daklekkage te bekijken en op te lossen. Wij hebben voor u wat voorbeelden van daklekkages op een rijtje gezet. 

Daklekkage Ede: wat moet u doen?

Het is van belang dat de oorzaak van de daklekkage zo snel mogelijk wordt achterhaalt. Zo kunnen wij de lekkage voor u zo snel mogelijk oplossen om grotere schades te voorkomen. Plaats eventueel emmers indien het water uit uw plafond druppelt. Zo voorkomt u waterschade binnen in uw woning.

Hoe gaan wij ter werk bij Daklekkage Ede

Mede door onze professionele werkwijze bij daklekkages in Ede kunnen wij deze kwaliteit garanderen. Uw verhaal maakt vaak al duidelijk van wat het probleem met uw dak is. Voordat we definitieve uitspraken kunnen doen over de reparatie aan uw dak, moeten wij uw dak altijd eerst even bekijken. Hiervoor plannen wij met u een gratis dakinspectie in.

Bij een dakinspectie controleren wij onder andere de gehele dak. Na het controleren van het dak laten wij u zien wat er zou moeten gebeuren om uw dak weer lek vrij te krijgen. U ontvangt van ons dan een gratis en vrijblijvende offerte en mocht u het daar mee akkoord gaan, dan kunnen we op korte termijn een afspraak inplannen op uw daklekkage op te lossen.

Oorzaken van een daklekkage

Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor een lekkage aan uw dak. In de meeste gevallen is het simpel op te lossen. In het ergste geval moet uw dak een gerenoveerd worden. Het niet goed onderhouden van uw dak is een van de meest voorkomende oorzaken van een daklekkage. Het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw dak is daarom heel belangrijk.

Lekkage plat dak

In de meeste gevallen zorgt kapotte dakbedekking of een slechte afvoer van water voor een lekkage aan uw platte dak. Uw platte dak kan makkelijk herstelt worden door de scheur in de bitumen dakbedekking te repareren of door ervoor te dat de afvoer weer het werk doet wat hij moet doen. Laat de reparatie van uw platte dak aan een Expert over. Palu dak en gevelservice dakdekkersbedrijf in Ede is de specialist voor uw bitumen dakbedekking.

Lekkage Pannendak

Een lekkage op uw pannendak is vaak het gevolg van problemen met uw dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapotte of loszittend nok pannen kunnen problemen geven. Indien het mogelijk is verhelpen wij de lekkage graag per direct. Uiteraard overleggen wij alles van te voren met u en ontvangt u een gratis en vrijblijvende prijsopgave.

Bel Palu dak en gevelservice bij een daklekkage Ede

Het is belangrijk dat uw daklekkage snel opgelost wordt. Palu dak en gevelservice dakdekkersbedrijf Ede staat altijd voor u klaar om u van dienst te zijn. Voordat wij uw dak op gaan maken wij duidelijke afspraken met u. U kunt ons bereiken door te bellen naar (085) 060 34 80 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kom in contact

Via onderstaande gegevens:

E-mailadres

info@paludakengevel.nl

Telefoon

(0318) 25 06 02
24/7 bereikbaar

Volg ons op social media:

Daklekkage Ede melden?

Wilt u een daklekkage in Ede melden? Dit kunt u doormiddel van ons contact formulier hier onder melden. Wij zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven op uw aanvraag.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603480.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.