Palu Dak en Gevelservice - logo

Dakrenovatie Ede

Dakrenovatie Ede

Bent u in Ede en omgeving op zoek naar een oplossing voor uw verouderde of beschadigde dak? Kies dan voor een dakrenovatie Ede en laat dit over aan de experts van Palu dak en gevelservice. Als specialisten in het plaatsen van dakpannen kunnen wij u een goede professionele en duurzame oplossing bieden.

Het is belangrijk om op tijd uw dak te renoveren om verdere schade te voorkomen. Na verloop van tijd kan uw dak beschadigd raken door verschillende weersomstandigheden of door veroudering. Wij hebben een ruime ervaring in het renoveren van pannendaken, inclusief de constructie, in Ede en omgeving.

Wilt u bijvoorbeeld zonnepanelen op uw dak plaatsen in Ede en omgeving? Dan kan het nodig zijn om uw dakconstructie te vernieuwen om deze extra belasting te kunnen dragen. Als u twijfelt over een dakrenovatie in Ede en omgeving, vraag dan gerust een gratis dakinspectie aan. Wij kunnen u helpen bij het maken van een plan van aanpak en u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie in Ede en omgeving. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid, kies voor een nieuw pannendak met Palu dak en gevelservice in Ede en omgeving.

dakrenovatie Ede aan het uitvoeren
Dakrenovatie Ede verzekert u van onderstaande voordelen:

Dakpannen Ede onderhouden

Bij Palu dak en gevelservice zijn we uw specialist in het onderhouden, repareren en reinigen van pannendaken in Ede en omgeving. Het regelmatig onderhouden en snelle reparatie van schade aan uw dak te laten repareren is van groot belang om de levensduur van uw pannendak te verlengen. Wij zorgen ervoor dat uw pannendakvakkundig wordt gerepareerd en onderhouden, zodat uw dak er tiptop uitziet en goed functioneert.

Heeft u te maken met een grotere schade of moet een deel van uw pannendak worden vervangen in Ede? Dan kunt u rekenen op onze snelle en professionele service. Naast het vervangen van uw dakpannen, zorgen wij er ook voor dat uw kantpannen en nokvorst perfect aansluiten op uw nieuwe dakpannen voor een naadloze afwerking en optimale bescherming van uw huis.

Wilt u weten of uw pannendak onderhoud nodig heeft of heeft u schade aan uw dak in Ede? Vraag dan nu een gratis dakinspectie aan bij Palu dak en gevelservice. Onze experts inspecteren uw dak grondig en maken een plan van aanpak op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u vertrouwen op onze uitstekende service en kwaliteit in Ede en omgeving.

Dakpannen Ede stuk
Onderhoud aan uw dakpannen Ede verzekert u van onderstaande voordelen:
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603480.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.