Palu Dak en Gevelservice - logo

Dakreparatie Ede

Dakreparatie in Ede

Is en dakreparatie Ede de oplossing? Neem dan contact op met Palu dak en gevelservice, Onze dakdekkers in Ede kunnen u bij elke dakreparatie helpen.

Dakreparatie Ede laten uitvoeren door de dakdekkers van Palu dak en gevelservice

Wij kunnen helpen u graag bij een dakreparatie aan zowel pannendaken als bitumen daken. Ook als u problemen hebt met uw dakkapel, dakgoot of schoorsteen hebben wij de oplossing. Kwalitatieve dakreparaties en betrouwbare service staan bij Palu dak en gevelservice hoog in het vaandel. Wij repareren uw dak uitsluitend met de beste materialen.

Hoe gaan wij ter werk bij een dakreparatie Ede?

Voordat wij beginnen met een reparatie aan uw dak, voeren wij eerst een gratis dakinspectie uit, waarbij we uw hele dak na kijken. Wanneer wij problemen ondervinden brengen wij deze in kaart. Na de inspectie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, word deze goedgekeurd u, dan maken wij een afspraak om de dakreparatie Ede in te plannen.

Bitumen dakbedekking Ede repareren

Heeft u lekkage op uw bitumen dak? Dan bent u bij Palu dak en gevelservice ook op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en plaatsen van bitumen dakbedekking.

Pannendak repareren

Van scheef liggende dakpannen tot schades aan uw dakbeschot, de dakdekkers van Palu dak en gevelservice zijn gespecialiseerd in het repareren van Pannendaken. Ook voor het reinigen van uw pannendak bent u bij ons op het juiste adres. Dakreiniging is minstens zo belangrijk voor uw dakpannen. Wanneer u uw dak goed laat onderhouden voorkomt u natuurlijk hogere kosten.

Palu dak en gevelservice dakdekkersbedrijf Ede inschakelen

Hoe langer u wacht hoe meer kans op gevolgschade aan uw dak, dus Schakel snel een dakdekker in voor dakreparatie in Ede. Neem direct contact met ons op (085) 060 34 80 of vul de contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603480.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.