Palu Dak en Gevelservice - logo

Gevelreiniging Ede

Gevelreiniging Ede

Palu dak en gevelservice is de specialist voor gevelreiniging Ede en omgeving. Met onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw gevel weer moeten laten stralen. Wij maken gebruik van moderne technieken en materialen om het vuil en de aanslag van uw gevel te verwijderen, zonder de gevel zelf te beschadigen. Hierdoor ziet uw pand er weer als nieuw uit en blijft het langer in goede staat.

Het reinigen van uw gevel is niet alleen goed voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand, maar ook voor de duurzaamheid van de gevel. Vuil en aanslag kunnen namelijk op den duur de gevel beschadigen en zelfs de constructie aantasten. Door uw gevel regelmatig te laten reinigen, voorkomt u dus onnodige hoge kosten in de toekomst.

Bent u op zoek naar professionele gevelreiniging in Ede of omgeving? Neem dan contact op met Palu dak en gevelservice gevelreiniging Ede voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij staan graag voor u klaar om uw gevel weer als nieuw te maken.

Bij Gevelreiniging Ede gebruiken wij de volgende reinigings methode.

Wij zijn de specialist in het professioneel reinigen van gevels met behulp van de meest effectieve methode: de KHT kokend heet water techniek van Waterkracht. Deze methode maakt gebruik van 102 graden water onder hogedruk om buitenmuren mee te reinigen. Hierdoor worden alle verontreinigingen, zoals algen en andere aanslag grondig verwijderd. Het resultaat van deze gevelreiniging is direct zichtbaar: een gelijkmatig, fris en schoon geveloppervlak. Deze reinigings methode is bovendien milieuvriendelijk en veilig, omdat er geen chemische middelen worden gebruikt. Het is de beste reinigingsmethode voor gevelreiniging en zorgt voor een langdurig resultaat. Kies daarom voor de professionele gevelreiniging van Palu dak en gevelservice en verbeter de uitstraling en waarde van uw woning of bedrijfspand.

Gevelreiniging Ede
Gevelreiniging Ede verzekert u van onderstaande voordelen:
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603480.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.